Over Tablooo

Laat u als design liefhebber door Tablooo op uw wenken bedienen. Tablooo brengt ontwerpers met passie en geïnteresseerden in design tafels en stoelen bij elkaar. Het resultaat; unieke tafels voor unieke woonliefhebbers. Aan iedere tafel ligt een onderscheidend design ten grondslag. Samen met de vakkundige meubelmakers zijn vervolgens de beste materialen geselecteerd en toegepast. Een tafel van Tablooo vormt zodoende een verhaal op zich. Een tafel die gebruikers uitnodigt tot nieuwe verhalen, terwijl u aangeschoven zit. Tablooo, de basis voor elkaar.

Als moderne woonconsument bent u op zoek naar unieke producten. Producten die passen binnen uw persoonlijke stijl en beleving. Waarden die daarbij centraal staan; eerlijk, authentiek, uniciteit. U verwacht daarnaast verrast en verwonderd te raken. Daarom bent u op zoek naar bijzondere materialen, uitvoeringen en merken. Geen alledaags aanbod, maar werkelijk onderscheidend. De bij Tablooo betrokken designers hebben met hun ontwerpen nieuwe, aansprekende mogelijkheden gecreëerd. En daarom ook; Tablooo, de basis voor uniek design.

Tablooo's Zekerheden

Gratis bezorging

14 dagen bedenktijd

Bestel nu en ontvang gratis een
prachtige espressomachine t.w.v. € 179,95

Genieten van een heerlijke espresso aan uw nieuwe Tablooo-tafel. Zo mooi kan het leven zijn. En als u nu uw Tablooo bestelt, dan ontvangt u er tijdelijk stijlvolle vintage espressomachine bij, verrijkt met pastelkleur en metallic afwerking. Met zijn 900W vermogen en 15 bar druk zorgt deze compacte machine voor de lekkerste kopjes koffie. Grootte 230x 280x310mm, 0,9 lt tankinhoud uitneembaar, melkschuimer en verwijderbare lekbak. Zolang de voorraad strekt!

Exclusief
GENIETEN

Tablooo kent als pay off ‘de basis voor elkaar’. Per slot van rekening heeft u de basis van uw interieur werkelijk goed voor elkaar met een designtafel van Tablooo,en nóg belangrijker; de tafel vormt de fysieke plek (de basis) voor een goed gesprek, een ontspannen avond, een bijzondere samenkomst, een gedenkwaardig diner, prettig werken, et cetera. Een Tablooo is dus nooit zomaar een tafel. Met een Tablooo verzekert u zich van de meest aangename plek in de woning om grenzeloos te genieten. Dat betekent dus exclusief genieten, met exclusief design.

Exclusief
Design

De bij Tablooo betrokken designers beschikken niet alleen over het talent om unieke, onderscheidende ontwerpen te verwezenlijken, ze zijn ook nog eens bijzonder gepassioneerd. Gepassioneerd om nieuwe mogelijkheden te zien, uitzonderlijke combinaties van materialen te introduceren en meerwaarde te realiseren door bijzondere uitvoeringen. Ze staan zodoende aan de basis van exclusief design, zodat u alles uit een Tablooo-tafel kunt halen wat erin zit. En dat is meer dan uit iedere andere tafel.