Tafel Klaas Kuiken

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.079,00

* Verplichte velden

Artikelomschrijving

Klaas is bij het ontwerpen uitgegaan van het subtiel combineren van twee archetypes tafels. Een vrij klassiek model eikenhouten tafel is gecombineerd met een stalen bureauframe. Doorgaans gebruiken mensen het uiteinde van een tafel om uiteenlopende spullen op te plaatsen. Door deze samenvoeging wordt dit gebruik geaccentueerd. Het stalen frame kan in meerdere kleuren uitgevoerd worden. Het frame is 'korrel' gecoat. Doordat één zijde van de eettafel over rechte hoeken beschikt, is dit model ook uiterst geschikt voor plaatsing tegen een wand. De tafel is vervaardigd uit gestoomd eiken en afgewerkt in een matlak voor een optimale bescherming. Het metaalgedeelte is verkrijgbaar in een vijftal RAL-kleuren, en tegen meerprijs uitvoerbaar in iedere andere RAL-kleur. Contact

Informatie voor je bestelt

Meubelen worden altijd gratis geplaatst én geïnstalleerd op de door u gewenste plek. Bij Tablooo kunt u rekenen op een snelle levertijd! Na bestelling wordt contact met u opgenomen om een aflevermoment a te spreken welke u uitkomt.

Tablooo's Zekerheden

Gratis bezorging

14 dagen bedenktijd

Hulp nodig? info@tablooo.nl

Productbeschrijving

Details

Klaas is bij het ontwerpen uitgegaan van het subtiel combineren van twee archetypes tafels. Een vrij klassiek model eikenhouten eettafel is gecombineerd met een stalen bureauframe. Doorgaans gebruiken mensen het uiteinde van een eettafel om uiteenlopende spullen op te plaatsen. Door deze samenvoeging wordt dit gebruik geaccentueerd. Het stalen frame kan in meerdere kleuren uitgevoerd worden. Het frame is 'korrel' gecoat. Doordat één zijde van de tafel over rechte hoeken beschikt, is dit model ook uiterst geschikt voor plaatsing tegen een wand. De tafel is vervaardigd uit gestoomd eiken en afgewerkt in een matlak voor een optimale bescherming. Het metaalgedeelte is verkrijgbaar in een vijftal RAL-kleuren, en tegen meerprijs uitvoerbaar in iedere andere RAL-kleur. De werkwijze van Klaas typeert zich eerder als dat van een uitvinder dan als dat van een designer. Hierdoor heeft hij een eigen, eigenzinnige, kijk op materialen, technieken en productieprocessen. Klaas stelt zich doorlopend vragen als: kan het productieproces van bulkproducten ook gebruikt worden voor het maken van afwijkende producten, en in hoeverre is de identiteit van een product be•nvloed of bepaald door het productieproces? Klaas houdt ervan om te onderzoeken hoe de twee werelden van vakmanschap en (massa) productie samengebracht kunnen worden. Dit resulteert in innovatieve en schijnbaar grenzeloze producten. Door te onderzoeken, ontwerpen, bevragen, mislukken en weer opnieuw te beginnen, komt hij tot de kern van zaken. Klaas werkt vanuit een interesse in het archetype, in leesbare en onmiddellijk begrijpbare producten en vormen. Hij bedenkt nieuwe technieken en processen om de archetypes te bespelen en zo tot nieuwe vormen te komen. Klaas werkt met een team binnen zijn studio: Klaas Kuiken Product Design.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Tafel Klaas Kuiken