Rene Siebum

Rene Siebum voltooide in 2009 zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Hiervoor rondde hij de Business School Utrecht met succes af. In de persoon Rene Siebum ontmoeten de ambachtsman en de vormgever elkaar op een gelijk niveau. De menselijke aard vormt een rijke bron van inspiratie voor de projecten van Rene. Hij omarmt de fysieke interactie met objecten en de omgeving, en stelt dat de verbinding met het lichaam en zintuigen maakt dat de objecten dichterbij ons mens-zijn staan. Deze filosofie nam hij mee van zijn afstudeerrichting Man & Well Being.

De talentvolle designer vindt het interessant wanneer een ontwerp de gebruiker uitdaagt en vragen oproept over onze dagelijkse manier van leven. In het ontwerp van een object zoekt hij de verbinding met de context, de gebruiker en de ruimte. Het vinden van schoonheid ligt naar zijn overtuiging besloten in het totaal, niet in de enkelvoudige vorm.

De projecten van Studio Rene Siebum lopen uiteen van exposities, interieurs en meubels.

Tablooo design
door Rene Siebum

Rene Siebum heeft voor Tablooo een heel bijzondere tafel ontworpen. Een designtafel die opvalt door de fijne, strakke belijning. Met opmerkelijke aandacht voor details is een tafel ontstaan die een heuse blikvanger vormt in ieder interieur. Het fraaie MDF-blad is 2,5 centimeter dik, en met matte UV-beschermende lak behandeld.

De tafelpoten zijn vervaardigd uit rond buismateriaal. Vervolgens werden deze mat RAL gepoedercoat in de kleur 9002 grafietzwart. Aan de onderzijde zijn met matlak afgewerkte eikenhouten pootjes gemonteerd. Opvallend aan deze tafel is ook dat de pootjes door het blad heen lijken te steken. Met de tafel Tablooo by Rene Siebum heeft u de basis van een bijzonder interieur helemaal voor elkaar.

Over Tablooo

Liefhebbers van betaalbaar Dutch design worden door Tablooo op hun wenken bediend. Tablooo brengt ontwerpers met passie en geïnteresseerden in design tafels samen. Het resultaat; unieke eettafels voor unieke woonliefhebbers. Aan iedere tafel ligt een onderscheidend ontwerp door een Nederlandse designer ten grondslag. Samen met vakkundige meubelmakers zijn vervolgens duurzame materialen van hoge kwaliteit geselecteerd en verwerkt. Een tafel van Tablooo vormt zodoende een verhaal op zich. Een tafel die gebruikers uitnodigt tot nieuwe verhalen, terwijl u aangeschoven zit. Tablooo, de basis voor elkaar.

Tablooo's Zekerheden

Gratis bezorging

14 dagen bedenktijd