Categorieën
< Terug naar blogberichten
Van oude zaag tot gerenommeerd design

Van oude zaag tot gerenommeerd design

6 december 2017

“We zijn met een oude zaag begonnen, waarna we na verschillende klussen een nieuwe zaag konden kopen. In het vroege stadium van ons werk, toen we voornamelijk expositie-interieurs maakten voor Dutch Invertuals, moesten alle interieurs voor exposities in een verlengde Vito-bus passen. Een voorbeeld is de eerste inrichting voor de Salone del Mobile in de Verger shop. Zonder 3d-tekening hebben we middels foto’s en afmetingen een maquette gemaakt en daarop al ons werk voorbereid. Het mooie was dat het allemaal met enig gepas perfect in de shop tot zijn recht kwam.” Bekijk de foto’s hier!

“Later zijn we meer producten gaan maken. Opdrachten kwamen pas doordat wij zelf aangaven in ons netwerk dat we ook producten konden ontwerpen en onszelf niet alleen focussen op interieurontwerp. Alle producten die wij voor onze klanten maken, zijn door ons samen bedacht. Als ik iets wil en Daphna staat er niet volledig achter, dan doen we het gewoon niet, zegt Laurens.

“Met onze tafelstukken zijn we vervolgens uitgenodigd voor de d3-contest in Keulen, waar we onze ontwerpen mochten tonen. Deze werden daar door Italiaanse designgrootheid Cappellini gespot en in productie genomen. Door elke klus groeide niet alleen ons portfolio, maar ook ons netwerk. Uit dat netwerk ontstonden weer nieuwe uitdagingen.”

Benieuwd naar het tafel design van Daphna Laurens voor Tablooo? Bekijk de Dutch Design Tablooo door Daphna Laurens hier!

Posted in: OntwerpersDutch design
Alle Blogberichten